Ønsker du å gjøre noe spennende med markedsføringen din?

Vil du stikke deg fram og bygge gode relasjoner til kundene?

Vi leverer kreativ kommunikasjon og digital medieproduksjon til bedrifter i Nordland. Vi holder til i industribyen Mo i Rana, men har et bredt nettverk av samarbeidspartnere i hele Norge. Vi tilbyr blant annet foto, video, rådgivning, tekst, samt drift og annonsering av sosiale medier. Har du et prosjekt du ønsker å sette til live? Vi tar deg fra konsept- og idéutvikling til realisering.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Tonje VOnstad daglig leder og filmfotograf

Tonje Vonstad er gründeren bak TV Klipp. Hun har en bachelor i digital medieproduksjon ved Høgskolen i Hedmark og årsstudium i økonomi og ledelse ved Nord Universitet. Hun kan videoproduksjon fra A til Å og er ekstra glad i selve filmingen og idéutviklingen. I tillegg har hun erfaring innen både foto, tekst og sosiale medier. Tonje har over 7 års arbeidserfaring med strategisk annonsering og drift av bedrifters Facebook-sider. Tidligere har hun jobber som frilans videojournalist for NRK, TV 2 og TV Norge. Hun har også jobbet som frilansjournalist i noen år for Rana Blad. Før hun startet opp TV Klipp var hun markedskonsulent og prosjektleder i et annet kommunikasjonsbyrå.

I TV Klipp leverer Tonje filmer, bildepakker, medierådgivning, markedsplaner, samt drift og annonser i sosiale medier for bedrifter.

tonje@tvklipp.no – tlf. 45474833

 

Benjamin Bøen

Benjamin Strøm Bøen har vært TV Klipps faste ferievikar i 2 år. Han har en bachelorgrad i media, IKT og design fra før og når han er ferdig med “Master in Media Practices” ved Høgskolen i Volda neste sommer trer han inn i full stilling som medieprodusent hos oss. Benjamin har en sterk lidenskap for foto og film.

I TV Klipp produserer Benjamin reklamefilmer, oppdragsfilmer, livestreamer, flerkameraproduksjoner og bildepakker til bedrifter.

benjamin@tvklipp.no – tlf. 95949687

 

Birgitte_Web_2

Birgitte Isabell Holven er animatør og TV Klipps egen solstråle – alltid like blid og positiv. Hun har bachelorgrad i animasjon og er i praksis her hos oss. Hun gikk «Creative Arts – Animation and Motion Capture» ved Deakin University i Australia og 3D filmproduksjon ved Noroff.

I TV Klipp leverer hun først og fremst 2D- og 3D-animasjon til både reklamefilm, oppdragsfilm og informasjonsfilmer med mere, men jobber også med mye annet. Hun er blant annet god på tekst og fotoredigering. 

birgitte@tvklipp.no – tlf. 90237290